Acasă Transporturi Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu!

Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu!

27

Victor Ponta are de gand sa dea lovitura tocmai la Sibiu in acest weekend, atunci cand tronsonul al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu cu o lungime de 22 de kilometri, intre localitatile Saliste si Cunta, va fi deschis circulatiei in data de 14.11.2014.

Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu! Vezi cand!

“Deschiderea circulatiei rutiere pe lotul al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu va avea loc in data de 14.11.2014”, sustine CNADNR.

Constructia acestui lot de autostrada a inceput in 2011, iar initial tronsonul trebuia finalizat in primavara anului trecut. Din cauza unor alunecari de teren insa, termenul de inaugurare a acestei sosele a fost intarziat.

Avand in vedere ca in 2012 si 2013 CNADNR a mai deschis circulatia pe tronsoanele de autostrazi Deva-Orastie (32,5 kilometri), Orastie-Sibiu, loturile 1, 2 si 4 (in total 60 de kilometri), incepand de vineri romanii vor avea la dispozitie o autostrada continua intre Deva si Sibiu (aproape 115 kilometri), cu o lungime similara autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Constructorul lotului al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu este firma italiana Impregilo, valoarea contractului fiind de 138 de milioane de euro.

Sursa: zf.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos