Acasă ACTUALITATE Premiera in justitia romaneasca: A dat in judecata statul roman dupa ce...

Premiera in justitia romaneasca: A dat in judecata statul roman dupa ce a lovit un caine pe autostrada si a castigat despagubiri!

13

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost obligată să îi achite unui şofer daune morale şi materiale. Decizia a fost luată de Tribunalul Timiş, într-un proces deschis de un şofer care a dat statul în judecată după ce a lovit un câine pe autostrada Arad-Timişoara, informeaza adevarul.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

August 2014. Marius Pop (32 de ani), un programator din Timişoara, se întorcea din concediu împreună cu soţia şi copilul de un an. Marius circula pe autostrada Arad – Timişoara şi mai avea câţiva km până acasă când a lovit în plin un câine ciobănesc ajuns pe autostradă.

„Aveam vreo 110 – 120 km/h. Am intrat pe banda a doua, în depăşirea unui TIR, când mi-a ieşit în faţă un câine ciobănesc de talie mare, venit de pe axul drumului. Dacă viram stânga, intram în parapet, dacă viram dreapta intram sub TIR. L-am lovit în plin, iar în momentul acela am rămas fără lumini, iar motorul s-a oprit”, povesteşte timişoreanul care a declarat că maşina s-a oprit la aproximativ 200 de metri de locul impactului.

Articolul precedentGuvernul decide astazi blocarea angajarilor la stat! ”Se angajeaza mii de purtatori de stampila!”
Articolul următorMai tare decat Caritas! Investesti 6.000 de euro si scoti 600 de mii in 25 de ani!