Acasă Brasov PREMIERA la Maternintatea Brasov! O tanara a nascut cvadrupleti!

PREMIERA la Maternintatea Brasov! O tanara a nascut cvadrupleti!

Premiera la Maternitatea Brasov unde o tanara a nascut cvadrupleti, doua fetite si doi baieti, cu greutatea intre 700 si 800 de grame fiecare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Maternitatii Brasov, dr. Valeria Badea, tanara, din localitatea Babadag, judetul Tulcea, a nascut prin cezariana, in noaptea de joi spre vineri, iar cei patru copii sunt internati la sectia de terapie intensiva deoarece s-au nascut inainte de termen.

Tanara a ramas insarcinata prin inseminare artificiala si a venit special la Maternitatea Brasov pentru a naste, potrivit sursei citate.

Cei patru copii au fost nascuti prematur la sapte luni, primul nascut fiind o fetita de 700 de grame, apoi un baietel de 700 de grame, o fetita de 790 de grame si un baietel de 800 de grame.

„Este o premiera pentru Maternitatea Brasov. Am mai avut tripleti, dar cvadrupleti este pentru prima data cand se nasc la Brasov. Nou-nascutii sunt acum sub supraveghere pe ATI si deocamdata s-au adaptat bine. Si mama este bine”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Maternitatii Brasov.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGabriela Firea demisioneaza din PSD!
Articolul următorS-a stabilit cine preia rolul lui Paul Walker in continuarea filmului “Hitman”