7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăEconomiePREMIERA! Tarom ofera BILETE GRATUITE pentru anumite zboruri interne!

PREMIERA! Tarom ofera BILETE GRATUITE pentru anumite zboruri interne!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Pretul biletelor de avion s-a dublat in ultimele doua luni

Companiile aeriene sunt pe cale să se întoarcă pe...

Un nou oras din Romania va avea transport in comun gratuit

Liberalii ieşeni propun transport public gratuit la Iaşi, pe...

Tarom ofera calatorii gratuite pentru zborurile interne cu destinatie internationala. Oferta este valabila pentru biletele internationale cumparate intre 10 februarie si 16 aprilie 2016, pe zborurile interne Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timisoara.

Oferta este valabila pentru calatorii dus – intors intre Romania si urmatoarele destinatii externe: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.

Oferta se aplica de asemenea, tarifelor de city-break Tarom Tours, scrie wall-street.ro.

Pretul biletelor de avion, pe rute interne si externe, cumparate de pe site-ul companiei Tarom sau din agentiile proprii, acopera un bagaj de cala de maximum 23 kg si un bagaj de mana de maximum 10 kg, taxe de aeroport si o gustare la bordul avionului.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, operatorul aerian opereaza zboruri peste 40 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.

Ultimele stiri