Acasă Sanatate Premierul a anunțat noi măsuri de relaxare din data de 15 iunie

Premierul a anunțat noi măsuri de relaxare din data de 15 iunie

297

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi seara că vor fi propuse noi măsuri de relaxare începând cu 15 iunie. Printre acestea se numără redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri și jocuri de noroc, dacă acestea prezintă un risc epidemiologic scăzut. 

„Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara, la începutul ședinței de guvern.

În schimb, sălile de jocuri din mall-uri rămân închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.

Noile măsuri de relaxare au fost decise în urma unei ședințe a Comitetului Național pentru Siutații de Urgență, care a avut loc joi seara, iar propunerile vor fi cuprinse într-o hotărâre de guvern.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentEste oficial: Romanii care revin, dupa 15 iunie, din Austria, Grecia si Bulgaria nu mai trebuie sa intre in izolare la domiciliu
Articolul următor”Mizerie umana”. Un lider PSD a mintit ca este medic in prima linie COVID pentru a se caza pe banii statului la hotel