Acasă Ialomita Premierul a ramas MASCA! O eleva a LESINAT in fata lui!

Premierul a ramas MASCA! O eleva a LESINAT in fata lui!

Premierul Dacian Cioloş a participat la deschiderea anului școlar la Liceul Carol I din Fetești. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. O elevă a leșinat în fața lui Dacian Cioloș, potrivit RTV.

Premierul i-a îndemnat, la început de an şcolar, pe elevi să aibă încredere în forţele proprii şi să nu caute doar note bune şi „titluri goale de conţinut”, care nu le aduc progrese în plan personal.

„Vă îndemn să aveţi încredere în voi, în calea voastră, să vă ţineţi de ea, să nu căutaţi neapărat doar note bune, să căutaţi să asimilaţi şi să înţelegeţi ceea ce asimilaţi, să nu căutaţi titluri goale de conţinut, aşa cum fac unii, pentru că sunt obţinute fără ca ceva în voi să progreseze. Cred că şcoală românească trebuie să vină cu o schimbare de perspectivă, şcoala trebuie să vă lase spaţiu să vă exprimaţi şi să învăţaţi responsabilitatea”, a spus premierul, la Liceul Carol I din Feteşti.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFOTO – VIDEO Nu zici ca-i in Romania! Cum arata primul complex eco turistic de case de vacanta din tara noastra!
Articolul următorPresedintele Klaus Iohannis, profesor de fizica: Educaţia este calea spre succes şi nu corupţia, nepotismul, şmecheria sau câştigul facil!