Acasă Sanatate Premierul Citu anunta ca Certificatul Verde va deveni obligatoriu pentru toata lumea:...

Premierul Citu anunta ca Certificatul Verde va deveni obligatoriu pentru toata lumea: „Această măsură este cea mai non-invazivă”

9078

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat, vineri, că își dorește ca legea privitoare la obligativitatea certificatului verde să treacă, pentru că este singura șansă ca economia să își revină.

Liderul PNL crede că doar prin creșterea ratei de vaccinare se va putea ajunge la revenirea la normal a flxurilor economice. „Legea privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă ar trebui să treacă”, s pus Florin Cîțu.

„Certificatul verde este foarte important să treacă. Am încercat să aduc măsuri prin care să nu închidem economia”, e explicat premierul interimar. „Această măsură este cea mai non-invazivă, dacă se poate spune așa, în contextul acestui val patru”, a adăugat Florin Cîțu.

De ce vrea premierul Cîțu certificat verde obligatoriu
„O creștere a ratei de vaccinare va readuce fluxul în aceste companii, flux de clienți, și vom putea trece peste această perioadă. Altfel, va fi complicat!”, a mai declarat Florin Cîțu, citat de Antena3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos