Acasă Economie Premierul Cîțu dă lovitura fatală PSD-ului: „Vom avea o explozie a cresterii...

Premierul Cîțu dă lovitura fatală PSD-ului: „Vom avea o explozie a cresterii economice in urmatorii patru ani”

93

Premierul Florin Citu a afirmat vineri, la Suceava, ca Romania are toate conditiile pentru a avea in urmatorii patru ani o explozie a cresterii economice, un numar mai mare de locuri de munca si ca pot fi facute autostrazi si spitale care nu s-au facut in ultimii 30 de ani.

Florin Citu a vizitat vineri, centrul de vaccinare drive thru de la Suceava, si a afirmat ca si aici este o campanie accelerata de vaccinare.

“Vad ca a fost accelerata campania de vaccinare si la Suceava. Vad ca municipiul este la 30%, inteleg ca si judetul a ajuns la 16% sau peste 16%, accelereaza campania de vaccinare si aici, ca peste tot in Romania. E important sa avem un astfel de centru de vaccinare, drive thru, fac lucrurile sa se miste foarte usor si confortabil pentru fiecare, te vaccinezi in masina. Ce poate sa fie mai confortabil de atat? Inteleg ca incepe astazi si un maraton al vaccinarii pentru acest weekend, maratoane care vor fi in toate municipiile de judet din tara, in perioada urmatoare, toata vara”, a afirmat Florin Citu, citat de news.ro.

El a precizat ca dupa ce va trece pandemia Guvernul a pregatit masurile economice care vor fi luate.

“Am pregatit masurile economice, avem in negociere PNRR, sunt fonduri europene, dar trebuie sa trecem de aceasta perioada si numai printr-o campanie de vaccinare de succes putem sa ajungem mai repede la aceasta perioada.

Lucrurile arata foarte bine in economie in acest moment, venitul creste, puterea de cumparare a romanilor creste, avem investitii in crestere si sunt resurse financiare pe care le asteptam 29,2 miliarde de euro din PNRR, alte 460 de miliarde fonduri europene plus bugetul de stat.

Avem toate conditiile pentru a avea in urmatorii patru ani o explozie a cresterii economice, un numar mai mare de locuri de munca, putem sa facem si autostrazi si spitale, lucrurie care nu s-au facut in 30 de ani, le putem face acum, dar mai avem acest lucru, sa trecem peste pandemie”, a precizat Florin Citu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTrei atlete din Kenya vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Articolul următorElevii scapa de masca in curtea scolii