Acasă ACTUALITATE Premierul Ciucă despre comasarea alegerilor: „Patru-cinci runde de alegeri ne vor ocupa...

Premierul Ciucă despre comasarea alegerilor: „Patru-cinci runde de alegeri ne vor ocupa cel putin sase-sapte luni de zile. Nu ne putem permite sa pierdem atat de mult timp”

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, joi, in judetul Gorj, ca sunt discutii in coalitie pentru a comasa unele alegeri, punctand ca peste 80% dintre cetateni isi doresc ”sa nu mai avem un numar atat de mare de alegeri”.

„Sunt discutii pe care le-am generat si noi, si Partidul Social Democrat, in urma sondajelor pe care le-am solicitat si din care rezulta foarte clar, si nu este greu de inteles pentru nimeni, ca patru-cinci runde de alegeri ne vor ocupa cel putin sase-sapte luni de zile. Dintr-un an nu ne putem permite sa pierdem atat de mult timp. Ca atare, o gandire rationala fata de modul in care reusim sa comasam unele dintre alegeri, nu stim care deocamdata, si sa le ducem intr-un interval de timp care sa nu ne afecteze activitatea executiva, va fi o decizie foarte buna. Asta isi doresc si cetatenii. Cetatenii, in proportie covarsitoare, peste 80%, isi doresc sa nu mai avem un numar atat de mare de alegeri”, a spus Ciuca, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Intrebat despre numirile in ministere in viitorul guvern, acesta s-a aratat convins ca, in urma analizei, vor fi gasiti in PNL oameni pentru numirea in portofolii.

Chestionat daca ia in calcul si tehnocrati, el a replicat: „Vom vedea”.

„In viitorul guvern, in baza analizei la nivelul partidului, vom veni cu nominalizarile pentru fiecare post in parte. (…) Vom vedea. Daca nu vom gasi in partid oamenii cuveniti pentru posturile respective, vom apela la…, dar eu am convingerea, asa cum am cunoscut eu Partidul National Liberal, ca vom gasi oameni care sa se priceapa la ceea ce au de facut”, a mai declarat Nicolae Ciuca.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSmiley se insoara cu Gina Pistol: ”Înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii”
Articolul următorComisia Europeana vrea sa interzica detergentul la bidon: Fiecare om merge cu propria sticla si o reumple