Acasă Comentariul zilei Premierul Ciuca scoate armele in fata lui Putin: Rusia nu trebuie să...

Premierul Ciuca scoate armele in fata lui Putin: Rusia nu trebuie să câştige!

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la Stockholm, în cadrul Conferinţei cu tema „Threats and opportunities in the Black Sea area”, că războiul de agresiune al Rusiei din Ucraina este cel mai tragic şi violent din Regiunea Extinsă a Mării Negre, iar prioritatea acum este capacitatea noastră de a răspunde la războiul rus de agresiune din Ucraina.

Şeful Executivului a arătat că Rusia nu trebuie să câştige şi ar trebui să plătească pentru război, pentru distrugerea Ucrainei, pentru crimele de război. ”Vom sprijini Ucraina cu tot ce are nevoie pentru a-şi atinge obiectivul de eliberare a ţării”, a subliniat prim-ministrul.

”Este un privilegiu pentru mine să mă aflu aici, la invitaţia Institutului Internaţional de Cercetare pentru Pace de la Stockholm (SIPRI), una dintre cele mai prestigioase instituţii din lume, specializată în studii de pace şi securitate. În fiecare an, mă folosesc de rezultatele cercetărilor SIPRI pe subiecte precum: conflicte, armament, controlul armelor, dezarmarea. Din acest motiv, am acceptat cu mare bucurie să susţin un discurs aici, cu tema: ”Ameninţări şi oportunităţi în zona Mării Negre”, a afirmat premierul în discurs.

Sursa: News.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRomania cumpara inca 19 milioane de vaccinuri anti-Covid desi nu mai este pandemie. Ce facem cu ele?
Articolul următorServiciile secrete americane vorbesc despre asasinarea lui Putin: Acesta ar fi sfârșitul războiului