Acasă ACTUALITATE Premierul Grindeanu despre motiunea de cenzura a lui Dragnea: O sa vedeti...

Premierul Grindeanu despre motiunea de cenzura a lui Dragnea: O sa vedeti lucruri INCREDIBILE!

35

Premierul Sorin Grindeanu a susținut sâmbătă, la Timișoara, că la moțiunea de cenzură cei prezenți vor asista la lucruri ”incredibile”.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

El a spus că așteaptă ”premiera” depunerii unei moțiuni de cenzură de către PSD împotriva unui Guvern PSD, lucru pentru care șeful executivului l-a făcut răspunzător pe liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

”Aș cere să se respecte toate regulile legate de vot în Parlament, votul trebuie să fie secret. Veți vedea miercuri, sau când va fi moțiunea de cenzură, cum lucrurile se vor desfășura într-un mod de-a dreptul incredibil. Dar, deocamdată vreau să văd cum PSD depune moțiune contra Guvernului Partidului Social Democrat. Asta cred că intră în istorie. În acest loc am ajuns datorită managementului domnului Liviu Dragnea”, a spus Grindeanu.

Premierul a arătat că este susținut și de alte organizații social-democrate din țară și a subliniat că toate discuțiile pe care le va avea cu parteneri politici pentru a împiedica moțiunea Dragnea vor fi transparente.

”Toate discuțiile pe care o să le am vor fi făcute în mod transparent. Nu mă ascund, să-mi fie frică, să fac lucruri pe la spate, să fac lucruri care nu sunt normale într-o democrație și într-un stat membru al UE. Așa că, dacă m-aș fi întâlnit, ați fi știut”, a explicat Sorin Grindeanu.

În altă ordine de idei, premierul a precizat că a cerut un Congres al PSD și pentru a discuta problemele care au apărut în ultimul an în partid, perioadă în care, a susținut el, formațiunea ”se conduce din două în două luni”, prin Comitete Executive Naționale, ”ceea ce nu reprezintă un mod democratic”.

”Am o istorie de 21 de ani în PSD și se vor adăuga mulți alții, dar eu nu am întâlnit până acum, spre exemplu, ca de un an de zile să nu se mai organizeze vreun Birou Permanent Național al PSD. (…). S-au organizat CEx-uri, în general, pentru sancțiuni. Mai mult decât atât, parcă era normal să vedem în ultimul CEx o analiză a rezultatelor alegerilor parțiale din 11 iunie, din țară. Nu s-a făcut analiza aceasta, s-a băgat sub preș rezultatul. Eu vorbesc despre lucruri de fond”, a detaliat Grindeanu.

El a negat că ar fi avut întâlniri cu Traian Băsescu, în ultima perioadă. ”Eu, nu. Dar, încă președintele PSD, Liviu Dragnea, s-ar putea să da. Îi leagă o istorie comună”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Articolul precedentIn plina criza politica, Antena 3 intoarce armele si anunta SFARSITUL lui Dragnea! ”95% dintre pesedisti vor spune ca nu l-au dorit pe Dragnea!”
Articolul următorLucrurile bune din spitalele romanesti nu le vede nimeni! O echipa de medici din Sibiu a salvat vietile a 11 copii, GRATUIT!