Acasă ACTUALITATE Premierul Orban a platit amenda pentru fotografia virala

Premierul Orban a platit amenda pentru fotografia virala

116

Premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, după ce o poză cu liderul PNL în care nu respectă regulile acestea a fost publicată vineri de social-democratul Eugen Teodorovici. 

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, arată un comunicat al Guvernului.

În fotografie apar, într-un birou, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, care nu poartă măști, unii dintre aceștia fumând.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCTP: Să ne amintim ce spunea PSD, ce a tot spus în ultimii ani!
Articolul următorPSD-istii isi scot ochii pentru bani: Consilierul lui Dancila cere 10 milioane de euro sau da partidul in judecata!