Acasă ACTUALITATE Premierul Tudose si-a numit consilierul personal, in varsta de doar 28 de...

Premierul Tudose si-a numit consilierul personal, in varsta de doar 28 de ani, sef la Nuclearelectrica!

Noul director general al Nuclearelectrica are doar 28 de ani și este consilier al premierului Mihai Tudose.

Consiliul de Administraţie al producătorului de energie Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat că în şedinţa de joi Cosmin Ghiţă, consilier al premierului, a fost numit în funcţia de director general al companiei pentru o perioadă provizorie de patru luni începând cu data de 2 septembrie. Numirea în funcţie a lui Ghiţă, în vârstă de 28 de ani, vine având în vedere că prelungirea mandatului de patru ani cu încă un mandat provizoriu de patru luni a actualului şef, Daniela Lulache, expiră la data de 1 septembrie 2017, informează News.ro.

”Propunerea lui Cosmin Ghiţă pentru funcţia de director general al SNN, cu mandat provizoriu de patru luni, a fost realizată de către comitetul de nominalizare şi remunenare, din cadrul Consiliului de Administraţie, întrunit în şedinţa în data de 21 august 2017”, se arată într-un comunicat al companiei.

Cine este, de fapt, Cosmin Ghiță?

De la 1 iunie, Ghiţă este preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale a Uraniului (CNU). De la 21 aprilie, el este consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului.

Între martie 2015 şi aprilie anul acesta, Ghiţă a fost partener la Amerocap (New York, SUA). Mai mult, în perioada noiembrie 2011–aprilie 2017 a fost manager relaţii publice pentru România şi Moldova la Medtronic România SRL.

Totodată, între martie 2012 şi martie 2015, Ghiţă a fost consilier relaţii publice şi guvernamentale la Chevron România Exploration and Production SRL.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO modificare legislativa care intra in vigoare la 2 septembrie vizeaza toti soferii din Romania!
Articolul următorDecizie de ultima ora a McDonald’s legata de puii cu antibiotice pe care ii serveste in Romania!