Acasă ACTUALITATE Dragnea despre romanii care au iesit in aseara strada: Nu am inteles...

Dragnea despre romanii care au iesit in aseara strada: Nu am inteles de ce protesteaza?

16

Anunţul ministrului Tudorel Toader de schimbare a legilor pe Justiţie a stârnit un imens scandal în societatea românească.

Pe lângă declaraţiilor dure ale unor instituţii, lumea a ieşit din nou la proteste. Câteva sute de oameni au ieşit în Piaţa Victoriei la proteste, iar manifestaţiile se pare că vor continua. Şeful PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat dur. Acesta crede că sunt interese personale care îi împing pe cetăţeni să iasă în stradă.

Totuşi, Dragnea spune că nu este de acord ca şefii instituţiilor de forţă să nu mai fie numiţi de către preşedinte, anunta stiripesurse.ro.

Citește și:
Șocant! Un deputat PNL va intra în greva foamei. Care este cauza ce l-a adus în această stare

„Nu am inţeles de ce protestează. Mulţi sunt supăraţi că numirea procurorilor şefi nu trebuie să mai fie numiţi de preşedinte, ci de CSM. Şi eu sunt de acord cu acest lucru, dar nu mă năpustesc asupra unui om. Nu mi-am schimbat viziunea după o jumătate de oră. Niciun ministru nu e robot. Fiecare ar trebui să aibă argumente şi contraargumente, dar civilizat, nu cu patimă şi cu interese personale, temporare”, a spus Dragnea.

 

Articolul precedentPresedintele Frantei, Emmanuel Macron:Ce viitor va doriti pentru Romania? Doriti ca salariile sa ramana la o treime fata de Franta?
Articolul următorO modificare legislativa care intra in vigoare la 2 septembrie vizeaza toti soferii din Romania!