Acasă Dezvoltare personala Preotii sunt deasupra legii, doar fraierii iau amenzi: IPS Teodosie a impartasit...

Preotii sunt deasupra legii, doar fraierii iau amenzi: IPS Teodosie a impartasit mai multi credinciosi cu aceeasi lingurita!

443

Se inmultesc dovezile care arata atitudinea preotilor fata de lege. A trecut doar o zi după ce România a intrat în stare de alertă si Arhiepiscopul Tomisului a ignorat complet legea.

Înalt Prea Sfințitul a fost filmat în timp ce a împărtășit mai mulți copii cu aceeasi linguriță.

Potrivit publicaţiei Constanţa de Azi, citată de News.ro, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a împărtăşit mai mulţi copii pe treptele din faţa Catedralei Sf. Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă.

La ceremonial au participat mai mulţi preoţi, iar niciunul nu a purtat mască de protecţie.

O înregistrare VIDEO poate fi urmărită aici.

Conform INSP, accesul persoanelor în lăcaşurile de cult va fi permis numai cu respectarea precauţiunilor universal valabile pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-COV-2.
Accesul persoanelor în lăcaşul de cult se va face limitat, cu respectarea unei suprafeţe de 8 mp per persoană, iar personalul şi persoanele care intră vor purta mască, astfel încât acopere gura şi nasul, şi îşi vor dezinfecta mâinile.

La intrarea în lăcaşul de cult se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Slujbele se vor oficia numai în aer liber cu menţinerea distanţei între persoane şi nu se recomandă organizarea de pelerinaje sau călătorii religioase.

Totodată, sunt prevăzute precauţiuni speciale – se va evita atingerea sau sărutarea obiectelor sacre de cult, binecuvântarea se va oferi/primi de la o distanţă de cel putin 1 m, se va evita oferirea/primirea împărtăşaniei în condiţile în care nu se pot asigura linguriţe şi pahare de unică folosinţă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos