18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEPresedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Donald Trump! Seful statului a mai...

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Donald Trump! Seful statului a mai discutat cu Angela Merkel si Justin Trudeau!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Horia Constantinescu renunţă la șefia ANPC

Demisionarul susţine că predă o instituţie funcţională, cu paşi...

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discutii cu lideri ai NATO intre care presedintele SUA, Donald Trump, cancelarul german, Angela Merkel, si premierul Canadei, Justin Trudeau.

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele SUA, Donald Trump, si-au strans mana si au avut primul lor schimb de opinii la prima lor intrevedere de la instalarea liderului american in functie, in contextul participarii la reuniunea sefilor de stat si de guvern din NATO.

Scurtele discutii au avut loc inaintea dineului de lucru al sefilor de stat si de guvern din statele membre NATO care se desfasoara la Bruxelles.

“Obiectivul acestei reuniuni este de a reafirma valorile fundamentale ale Aliantei, precum si unitatea, solidaritatea, coeziunea statelor membre, cat si soliditatea relatiei transatlantice”, scrie pe site-ul Presedintiei romane.

In cadrul reuniunii, “presedintele Romaniei va sublinia ca tara noastra este un contributor consistent la prezenta aliata inaintata in flancul estic al NATO pentru consolidarea posturii de descurajare si aparare a Aliantei”, se arata in comunicatul Cotroceniului.

Ultimele stiri