Acasă Turism Pret redus in programul „O saptamana la munte”

Pret redus in programul „O saptamana la munte”

55

Programul „O saptamana la munte” se desfasoara si in 2012, intre 22 octombrie si 21 decembrie.

Turistii au la dispoozitie 4.500 de locuri in pensiuni si hoteluri din Romania care au ales sa participe la program. In aceasta perioada, tarifele la cazare vor fi cu 60-70% mai mici decat in perioada de vara.

Pentru editi 2012 a programului „O saptamana la munte”, initiat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, preturile pentru 5 nopti de cazare variaza intre 158 si 358 de lei.

Pentru o unitate de 2 stele sau 2 margarete pretul este de 158 de lei/ sejur, pentru 3 stele/margarete ajunge la 258 lei/ sejur, iar la 4 stele suma urca la 358 lei/ sejur. Tarifele sunt pentru o persoana si nu includ servicii de masa. Sejururile incep duminica si se termina vineri.

„Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 9 serii circa 4.500 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism”, se arata intr-un comunicat al FPTR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos