Acasă Divertisment Pretentii de diva. Lady Gaga vrea in cabina tv prin satelit si...

Pretentii de diva. Lady Gaga vrea in cabina tv prin satelit si flori albe fara miros

Ca orice star care se respecta si Lady Gaga are pretentiile ei atunci cand vine intr-o tara straina in care sustine un concert. Pentru evenimentul de la Bucuresti, cantareata a cerut ca în cabina din backstage să îi fie pusă la dispoziţie televiziune prin satelit, la care să fie conectat televizorul ce va fi amplasat acolo pentru minutele de relaxare de dinaintea concertului, informează Emagic într-un comunicat.

 

Televizorul personal al artistei va fi montat chiar în cabina sa şi va fi conectat la o reţea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar şi în ziua concertului, cu toate mondenităţile. Mai mult decât atât, managementul divei a insistat pentru instalarea unei reţele de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legătura cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare.

 

Oaspete de seamă în culise va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care la rândul său va avea parte de un tratament special. Lady Gaga şi Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în ‘vanity room’, precum şi de o serie de şedinţe de masaj şi grooming pentru căţel, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.

 

Meniul artistei va fi compus în mare parte din salate, peşte şi grătar, toate fiind pregătite de bucătarul personal numai din ingrediente organice. De asemenea, Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului din Piaţa Constituţiei.

 

Spectacolul se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă a artistei, cea mai mare din lume în acest moment, continuând cu detaliile de producţie şi încheind cu backstage-ul, care găzduieşte una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentANAT ofera “ Zile gratuite de vacanta”
Articolul următorConcluzie dupa FMI: E bine dar nu am facut nimic