16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiSibiuPrima iesire PUBLICA a lui Adrian Despot dupa tragedia din Colectiv, unde...

Prima iesire PUBLICA a lui Adrian Despot dupa tragedia din Colectiv, unde a fost ranit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian Kreiner

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian...

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania! Anchetele bat pasul pe loc!

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania daca ne...

Solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, se va afla mâine la Sibiu, unde va vorbi studenților despre cum să-ți alegi cariera în viață.

În zilele de 3, 4 și 5 noiembrie, în Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, artiștii Adrian Despot (Vița de vie), Dorian Boguță (actor, regizor, scenarist, producător) și Vlad Irimia (”Tataee”-B.U.G. Mafia) le vor vorbi studenților despre provocările și satisfacțiile unei cariere, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”.

”Va informez ca evenimentul organizat de ULBS și CGS „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” programat pentru mâine, se va desfășura conform programului anunțat. Colegii de la CGS au luat legătura cu Adrian Despot, care a confirmat prezența la întâlnirea cu studenții sibieni, în ciuda tragicului eveniment la care a luat parte”, a transmis luni conducerea ULBS.


Citeste si:

Martor la INCEDIU: Solistul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, A FOST ARS si a AJUTAT oamenii sa iasa din flacari!

Celebrul cantaret Adrian Despot se afla in club IN MOMENTUL TRAGEDIEI! Vezi in ce stare se afla acum!


 

”Noi am discutat cu Adrian Despot, care a fost implicat în tragedia de la Colectiv, și vrea, în continuare, să participe la evenimentul pe care îl organizăm. De asemenea, Dorian Boguță și Vlad Irimia sunt pregătiți să participe la eveniment, în datele stabilite”, au transmis și reprezentanții companiei CGS.

Cei trei invitați ai CGS Romania vor împărtăși cu studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu experiențe inedite din cariera lor, dar și lucruri care îi vor ajuta pe aceștia să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales.  Fiecare întâlnire cu artiştii va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cel care va deschide evenimentul de la Sibiu este liderul formației Vița de Vie, Adrian Despot, pe care studenții îl pot întâlni pe 3 noiembrie, de la ora 16.00, în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Despre sfatul pe care i l-ar da unui tânăr care se află la început de drum, solistul trupei Vița de Vie a afirmat că, în opinia lui, tenismenul Pete Sempras o spune “cel mai bine”: “play hard, do it on your own terms and stay true to yourself. Do that, and you can’t go wrong/ joacă tare, în termenii stabiliți de tine și rămâi cinstit cu tine. Dacă aplici aceste reguli, nu ai cum să greșești”.

Ultimele stiri