10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATECulturaPrima institutie de cultura din Romania care ofera facilitati clare doar persoanelor...

Prima institutie de cultura din Romania care ofera facilitati clare doar persoanelor vaccinate

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu oferă intrarea gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului „Sarea-n bucate”, în baza adeverinţei de vaccinare, pentru a susţine iniţiativele locale de imunizare şi pentru a celebra deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţul Sibiu, informează AGERPRES.

Centrul de vaccinare din Parcarea Cazarma 90 a fost amenajat de Primăria Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului, Direcţia de Sănătate Publică şi ISU. Acesta va funcţiona încă 40 de zile, potrivit DSP. Deja aici s-au vaccinat aproape 900 de oameni sâmbătă şi duminică.

„Accesul gratuit la spectacolul ‘Sarea-n bucate’ se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului ‘Gong’, la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11,00 – 18,00, iar sâmbătă între 10,00 – 18,00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv. Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a 2 locuri gratuite, ş.a.m.d. Organizatorii nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol”, se arată în comunicat.

Spectacolul va avea patru reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului: vineri, 14 mai, de la ora 18,00, sâmbătă, 15 mai, de la orele 11,00 şi 18,00 şi duminică, 16 mai, de la ora 11,00.

Ultimele stiri