Social

Primaria Caracal isi verifica saptamanal angajatii cu aparatul etilotest!

Angajatii Primariei Caracal sunt verificati saptamanal cu aparatul etilotest,ideea fiind implementata de primarul Eduard Ciocazanu, care o califica drept „o chestie mai neortodoxa”, dar necesara.

Angajatii sunt verificati cu aparatul etilotest o data pe saptamana, fiind ales aleatoriu un grup de zece persoane.

„Am facut o chestie mai neortodoxa: am achizitionat un etilotest care sa poata sa ne spuna daca salariatii nostri sunt sau nu sub influenta bauturilor alcoolice, mai ales ca marea parte a dumnealor au munca de teren”, a declarat primarul Eduard Ciocazanu.

El a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce, in trecut, doi angajati au fost prinsi bauti la serviciu, fiind concediati.

De asemenea, primarul a implementat un program de monitorizare a sistemului informatic, pentru a identifica angajatii care acceseaza retelele de socializare in timpul programului de lucru.

„Am achizitionat un program de monitorizare a sistemului informatic, astfel incat toti salariatii din primarie sa lucreze pentru cetateni, sa nu mai intre nici pe facebook, nici pe messenger, pe niciun program care nu are tangenta cu lucrarile propriu-zise ale Primariei Caracal”, a mai spus primarul.

La Primaria Caracal lucreaza 150 de persoane, majoritatea angajatilor spunand ca masurile luate de primar sunt binevenite.

Loading...

„Nu ma deranjeaza deloc. Este o idee buna, cat suntem la program, trebuie sa muncim. Cu atat mai mult, nu se cade sa fim bauti cand vorbim cu cetatenii sau facem orice altceva”, a declarat o angajata a primariei.

Primarul spune ca salariatii care vor incalca aceste reguli vor fi sanctionati. Astfel, cei care sunt prinsi bauti vor fi concediati, iar cei care acceseaza retele de socializare, penalizati.

Sursa: mediafax.ro

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Spre TOP