Acasă Comentariul zilei Primarul Timisoarei, dupa furtuna care a omorat cinci oameni: Ma uit si...

Primarul Timisoarei, dupa furtuna care a omorat cinci oameni: Ma uit si ma crucesc! Sunt TIR-uri rastunate!

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că, în urma furtunii, s-au produs pagube incredibile. El a spus că zeci de copaci au fost doborâţi, alimentarea cu energie electrică şi apă a fost întreruptă, acoperişuri au fost smulse de vânt, multe străzi sunt blocate, iar mai multe autovehicule, inclusiv TIR-uri au fost răsturnate.

„Sunt pe teren şi mă crucesc. Sunt zeci de copaci la pământ, străzi blocate. Am rămas fără curent electric, fără apă. Sunt acoperişuri smulse de pe case, de pe blocuri. S-a surpat o poartă de intrare în oraş, dinspre aeroport. Sunt TIR-uri răsturnate. De când sunt eu timișorean nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat Nicolae Robu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au declarat, pentru news.ro, că sunt deja confirmate cinci decese în urma furtunii care s-a înregistrat în judeţ.

Două decese sunt în Timișoara, fiind vorba despre femeia de 36 de ani surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi de o persoană rănită de un panou publicitar, dar și despre două persoane din Buziaş, peste care a căzut un copac în parc.

”Alte 12 persoane sunt rănite. Situaţia este în dinamică, avem peste 140 de pompieri care intervin în întreg judeţul”, au rpecizat reprezentanţii ISU Timiş.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFOTO-VIDEO O furtuna a facut prapad in vestul Romaniei: 5 morti si aproape 30 de raniti!
Articolul următorRomania este noua campioana a Europei la tenis de masa!