9.1 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATESportPrimul incident la mondialul din Qatar! Reactie agresiva a arabilor cand un...

Primul incident la mondialul din Qatar! Reactie agresiva a arabilor cand un suporter le striga: Money, money!

in:

Stiri pe acelasi subiect

În meciul inaugural al Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, de duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, Ecuadorul a învins echipa Qatarului cu scorul de 2-0. Suporterii din Ecuador și-au manifestat euforia fără rezerve, iar unul dintre ei, chiar s-a așezat în zona publicului qatarez.

Sud-americanul a început să vocifereze după ce Enner Valencia a înscris primul gol în minutul 3, care a fost anulat. El s-a întors spre qatarezi strigându-le: „money, money..”.

Vădit enervat, unul dintre qatarezi l-a apostrofa imediat pe suporterul sud-american: „taci!, taci! stai jos!” Alți spectatori au intervenit îndemnându-i pe cei doi să se relaxeze.

Reamintim că atacantul Enner Valencia a transformat un penalty și a stabilit scorul final la capătul primei jumătăți de oră a partidei.

La pauză, un grup de suporteri ecuadorieni de la peluză au scandat ”Vrem bere, vrem bere”, cu referire la interdicția impusă de autoritățile din Qatar privind consumul de alcool pe stadioane la Cupa Mondială din acest an, relatează digisport.ro. Clipul apărut pe rețele de socializare a adunat milioane de vizualizări în numai câteva zeci de minute.

Ultimele stiri