Primul patron care a ”trisat” ANAF-ul! Totul este LEGAL!

Patronul unui magazin din judetul Suceava a luat decizia de a deschide  un nou magazin de mezeluri, chiar in vecinatatea celui inchis de inspectorii Fiscului pentru o lipsa de gestiune de 50 de lei.

killer
Seful „Killer” a obtinut o autorizatie noua de la Primaria din Radauti, are o noua casa de marcat si vinde in continuare mezeluri si produse din carne.

Dupa ce inspectorii ANAF i-au inchis magazinul pentru o lipsa in gestiune de 50 de lei, Alexandru Scheul a amplasat un nou magazin-unitate, adapostit de un cort, scrie adevarul.ro. Locuitorii din centrul Radautiului sunt incantati de initiativa lui Scheul, marturisind ca au stat chiar si la coada pentru a cumpara produsele de la firma de carmangerie bucovineana, dupa ce ANAF a inchis magazinul societatii.

“Cortul este deschis de ieri (n.r., luni). Afacerea va ramane in cort o luna de zile, iar pe timp de noapte ducem marfa in magazin, o punem in frigidere si aici raman vitrinele si cu Domnul de Sus. Acum functionam ca un fel de magazin de expozitie, asa cum se face si in targurile de la Suceava, de Craciun si de Pasti. Totul este legal, avem autorizatie de la DSV si autorizatie pe spatiu, totul este facut pe firma mama, pe „Killer”, vindem totul cu bon. Spatiul pe care este deschis noul magazin este tot al lui Alexandru Scheul”, a spus Lenuta Prelipcean, vanzatoare la „Killer”, citata de Gandul.

O batranica din zona, care tocmai cumparase o bucata de pastrama de la „Killer”, s-a declarat nemultumita de inchiderea magazinului de mezeluri: „N-am crezut niciodata ca un magazin cu produse atat de bune se poate inchide fara sa ni se dea o explicatie”.

Mai mult, un barbat a declarat ca va sta personal de paza sa le protejeze pe angajatele de la „Killer” de un eventual abuz al celor de la ANAF.

Sursa: gandul.info