Acasă Auto Prins clar ca incalca legea, baronul PSD Marian Oprisan s-a luptat doi...

Prins clar ca incalca legea, baronul PSD Marian Oprisan s-a luptat doi ani prin tribunale sa nu ramana fara carnet

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a rămas fără permis pentru trei luni de zile.

Decizia a fost luată de judecători, după ce Oprișan a pierdut definitiv procesul cu Inspectoratul de Poliție Județean Buzău. Președintele CJ Vrancea a  contestat în instanță procesul verbal prin care i-a fost reținut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie 2017.

„La vremea respectivă, maşina la volanul căreia se afla Oprişan a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 191 de kilometri pe oră, în afara localității Oreavu. “Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2-E85, în afara localităţii Oreavu”, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău. Procesul a durat aproape trei ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai a.c. “Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor. În anul 2014, Marian Oprișan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, din județul Bacău. Deși a contestat în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză și l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, tot pentru o perioadă de 3 luni”, scrie Vrancea24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDezvaluire marca Oreste Teodorescu: Un deputat cu cetatenie maghiara este si membru in Comisia SRI avand acces la informatii clasificate!
Articolul următorTudorel Toader a inceput sa toarne si dezvaluie jaful pus de cale de Dragnea: ”Atunci am fost sigur ca voi fi demis”