Acasă ACTUALITATE Procurorii DNA îl lasă pe finul lui Victor Ponta fără NICIUN LEU!

Procurorii DNA îl lasă pe finul lui Victor Ponta fără NICIUN LEU!

32

Potrivit unor surse, procurorii DNA din Ploiești pregătesc sechestrarea averii cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, care se află în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, prejudiciul ridicându-se la peste 10 milioane de lei.
iulian_hertanu

Potrivit acelorași surse, procurorii DNA inventariază bunurile lui Iulian Herțanu, pentru ca mai apoi să treacă la sechestrarea propriu-zisă a acestora. În acest fel, anchetatorii se vor asigura că după ce se va dovedi vinovăția lui Iulian Herțanu, și a presupușilor săi complici, eventualul prejudiciu din acest dosar se va recupera.

Iulian Herțanu se află în spatele gratiilor încă de la jumătatea lunii februarie. Procurorii anticorupție îl acuză pe acesta că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în așa fel încât să își adjudece un contract de lucrări publice. Contractul respectiv era finanțat din fonduri europene și se presupune că acele fonduri ar fi fost deturnate în interes personal. Mai mult, procurorii DNA îl acuză pe Iulian Herțanu și de evaziune fiscală.

Prejudiciul din acest dosar se ridică la peste 10 milioane de lei, a transmis corespondentul Realitatea TV, Ionela Arcanu.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos