Acasă Cluj Profesor din Cluj condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru...

Profesor din Cluj condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru ca lua bani de la studenti sa-i treaca examenele


Un profesor universitar din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Cu ani de experiență la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice, el a fost prins în 2017 în timp ce aduna bani de la studenți pentru promovarea examenelor.

Anchetatorii au găsit în biroul profesorului mai multe plicuri cu numele studenților, în care se aflau bancnote de 50 de euro. În total, 2.000 de euro pentru note de trecere la examenele restante.

Inițial, profesorul universitar a fost condamnat la trei ani cu suspendare, însă Curtea de Apel Cluj a admis cerea procurorilor pentru pedeapsa cu executare.

Polițist: ”În birou ați avut persoane care v-au lăsat bani și de ce?”

Profesor: ”Probabil în intenția să îi ajut sau ceva.”

Polițist”V-au lăsat bani?”

Profesor: ”Da, mi-au lăsat.”

Polițist:  ”În ce scop v-au lăsat bani?”

Profesor”Dar eu știu în ce scop..I-am mai ascultat, i-am mai consultat.”

Polițist”De ce își notau numele pe plicuri, domnule profesor?”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSemnal clar al premierului Citu: „Persoanele care s-au vaccinat ar trebui sa beneficieze de o viata normala”
Articolul următorTopul judetelor in functie de vaccinare: Orasele cele mai bogate din Romania au si cei mai multi vaccinati!