Acasă Cultura Profetia parintelui Arsenie Boca SE ADEVERESTE: „Se va ridica de la Rasarit...

Profetia parintelui Arsenie Boca SE ADEVERESTE: „Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce”

220

Profetiile parintelui Arsenie Boca nu apar in cartile pe care ni le-a lasat mostenire Sfantul Ardealului, ci sunt cuprinse in numeroase lucrari religioase.

bocaMarturiile sunt sustinute de oamenii care l-au cunoscut sau au trait in apropierea parintelui Arsenie Boca, de aceea, veridicitatea lor este legata strict de fidelitatea cu care acestia au transmis vorbele de duh ale parintelui de la Prislop, scrie Adevarul.ro.

„Se va manca carne de om si se va bea sange de om”. Si despre un razboi care va nimici tot ce va intalni in cale a lasat cateva avertizari parintele Arsenie Boca. Relatarile preotesei Lucretia Urea si ale Paraschivei Anghel din „Alte marturii despre parintele Arsenie Boca”, Editura Agaton, Fagaras, 2008, vorbesc despre niste semne infricosatoare. „Toate aceste semne ni le-a prorocit parintele Arsenie prin anul 1945-1946 si ne-a citit [talmacit] din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane. Parintele ne-a spus: „Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos