30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDosarProfetiile celui de-al III-lea Razboi Mondial: ”Cand oamenii vor sa-i ia locul...

Profetiile celui de-al III-lea Razboi Mondial: ”Cand oamenii vor sa-i ia locul lui Dumnezeu, sfarsitul e aproape”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Profetii despre un mare razboi care acapareaza pe toti oamenii si-i mistuie in focul luptelor au existat din totdeauna. Unele insa sunt mai actuale astazi decand oricand.

razboiViolentele din Orientul Mijlociu, mai nou si din Turcia, agresivitatea Rusiei, aduc acum aminte de numeroasele profetii despre producerea unui nou Razboi Mondial.

Incepand cu Nostradamus, trecand prin numeroase interpretari ale Bibliei si ajungand la Baba Vanga, zeci si poate sute de astfel de „profeti” au vorbit despre viitorul omenirii. Si multi dintre acestia au abordat o tema comuna, o a treia conflagratie mondiala.

Interpreti ai profetiilor catolice, ai catrenelor lui Nostradamus si multi altii au plasat inceputul acestui conflict in primii ani ai secolului 21. Iar faptul ca aceste profetii nu s-au intamplat, nu au avut darul sa-i descurajeze, acestia afirmand ca de fapt astazi (si ieri, chiar si acum 10 ani) asisam la faza „nevazuta”, premergatoare conflictului.

Sa vedem, intr-o ordine aleatorie, cateva dintre cele mai importante profetii despre Al Treilea Razboi Mondial.

RensburgNicolaas van Rensburg este o figura iconica in Africa de Sud. Si-a castigat notorietatea cu o serie de profetii care si-au dovedit acuratetea in timp. A prezis, printre altele, moartea printesei Diana, dezastrul de la Cernobil, diviziunea si reunificarea Germaniei.

Rensburg considera ca Al Treilea Razboi Mondial va incepe din Rusia, care va cuceri o buna bucata din Europa. Iar aliatul lor surpriza va fi Marea Britanie, care va trada SUA, in favoarea celor de la est.

Cand? La putin timp dupa moartea primului presedinte de culoare al Africii de Sud. Nelson Mandela a murit in 2013. Profetia a fost facuta dupa Primul Razboi Mondial, dar inainte de Al Doilea.

Ultimele stiri