Acasă Topurile zilei TOPUL celor mai mari sustinatoare ale drepturilor femeilor!

TOPUL celor mai mari sustinatoare ale drepturilor femeilor!

53

Angelina Jolie a fost desemnata simbol al feminismului, pentru implicarea sa in campania pentru prevenirea violentelor sexuale din zonele de razboi.

joilieAcestea a fost rezultatul unui unui sondaj realizat in Marea Britanie, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Anul trecut, actrita in varsta de 39 de ani a prezidat, alaturi de fostul ministru de Externe britanic William Hague, un summit „fara precedent” pe tema violentelor sexuale comise in timpul conflictelor si recurgerii la viol ca „arma de razboi”, initiativa salutata si de papa Francisc. La summit au luat parte delegatii din peste 100 de tari, reprezentanti guvernamentali, ONG-uri, reprezentanti ai Bisericii, experti militari si juridici, asociatii umanitare si membri ai societatii civile.

Angelina Jolie, care a detinut titlul de ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) din 2001 pana in aprilie 2012, a vizitat in aceasta perioada zeci de tabere de refugiati pe plan mondial.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
Articolul precedentSuspiciune de BOMBA intr-un avion Turkish Airlines! Aeronava a aterizat de urgenta!
Articolul următorPrimul patron care a ”trisat” ANAF-ul! Totul este LEGAL!