Acasă Economie PSD da o lovitura grea multinationalelor! Vezi ce lege pregateste!

PSD da o lovitura grea multinationalelor! Vezi ce lege pregateste!

14995

Preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată la Giurgiu, că Guvernul pregăteşte o nouă formulă de plată a impozitului astfel încât toate firmele să plătească impozitul în România.

”Salariul minim ştiţi că a crescut şi a deranjat destul de multe firme, pregătim o nouă formulă de plată a impozitului şi sperăm ca multinaţionalele, şi asta deranjează, să plătească impozitul în România. Avem firme foarte mari şi nu vreau să le dau numele care merg de opt ani în pierdere, de fapt exportând profitul. Avem cel mai mare retailer din România care a realizat pe anul trecut unu la sută profit, ceea ce e extrem de curios şi în momentul în care deranjezi aşa de mulţi oameni aţi văzut şi cum reacţionează piaţa. E bine că demonstrăm, că avem principii, că în România democraţia funcţionează, dar în acelaşi timp noi suntem obligaţi să guvernăm pentru întreg poporul român şi aşa cum vă spuneam şi firme româneşti şi firme străine şi oricare altă firmă trebuie să respecte legea şi să plătească impozitele în România”, a declarat senatorul social-democrat, scrie agerpres.ro.

El a mai spus că principalul obiectiv al PSD este guvernarea, pentru a se duce la îndeplinire promisiunile făcute, fiind ”extrem de multe măsuri de luat, de adoptat pe parte economică”. „Până la urmă demonstrăm, facem, dar trebuie să şi producă cineva să avem ce mânca”, a afirmat Bădălău.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos