Acasă ACTUALITATE PSD-istii din fieful lui Badalau nu se mai ascund la furat: Curtea...

PSD-istii din fieful lui Badalau nu se mai ascund la furat: Curtea de Conturi a descoperit plati nelegale cu nemiluita!

Plăţi nelegale, contabilitate falsă, neînregistrarea plăţi, omiterea operaţiuni intrare/ieşire patrimoniu, neînregistrare venituri proprii, neevaluarea elemente patrimoniale, neconstituirea sau/şi neactualizarea garanţiilor materiale, neinventariere patrimoniu, angajare plăţi din bugetul public fără prevederi legale etc, toate cele scrise mai sus fac parte din constatările Curţii de Conturi în urmă analizei activităţii financiare a Consiliului Judeţean Giurgiu pe anul 2020, ultima perioadă din mandatul de 4 ani în care C.J Giurgiu a fost condus de către Marian Mina şi Florentina Stănculescu, primul actual parlamentar PSD, cea din urmă, Stănculescu, demisă din funcţia de şef executiv finanţe al instituţie în cauză de către Dumitru Beianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean!

Cum era şi firesc, în sensul în care mimăm o normalitate omniprezentă în stilul PSD, cele mai multe dintre aşa zisele erori au avut ca şi beneficiari firmele de casă ale clanului Badalau-Mina-Cusa, informează publicatia giurgiuimpactmedia.ro.

Ne este lehamite să vă prezentăm, iarăşi, legăturile dintre ei, dar ca şi o sinteză la evidenţă trebuie să specificăm şi acum că personaje în cauză sunt naşi fii, fiice, nepoţi, fini, cuscri, gineri, socrii unul altuia, rudenii, rubedenii şi orice altceva vă mai puteţi imagina dumneavoastră pe subiectul acesta!

Aşadar, strict şi la obiect, cu probe irefutabile, ne vom ocupa în continuare de alte puncte din totalul de 17 pe care domnii de la Curtea de Conturi Giurgiu le-au identificat ca fiind abateri mai puţin grave sau foarte grave în gestiunea Consiliului Judeţean Giurgiu, toate aparţinând noului tandem PSD Mina-Stanculescu, denumiţi aici, ca şi inspiraţie de la ei înşişi, SPAIMELE MUNICIPIULUI ŞI ALE JUDEŢULUI GIURGIU!

Plata nelegală a sumei de 11.888, 56 lei către grupul de firme KIRLIK Group SRL!

Grupul acesta de firme aparţine familiei Cuşca şi include mai multe firme care au aparţinut/aparţin fiicei lui Niculae Badalau.

Hai că nu putem să ne abţinem! Gheorghe Cuşa, tatăl lui George Cuşa, naşul lui Badalau Junior, fiul lui Niculae Badalau, care Niculae Badalau este naşul lui Marina Mina, care Marian Mina este prietenul din copilărie al lui George Cuşa!

Manevra declarată de oficialii de la Curtea de Conturi ca fiind plată nelegală a fost făcută prin procedură descrisă în episodul trecut! Anume, calcularea greşită a marjei de profit al parandaratului! Scuzaţi, marja de profit a firmei Kirlik!
Plata nelegală a sumei de 13.923, 72 lei către firmă Style Construct SRL!

Citeste continuarea pe giurgiuimpactmedia.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDeclaratia de la Bucuresti a ministrilor NATO: ”Rusia poartă întreaga responsabilitate pentru acest război”
Articolul următorCum sa calculezi greutatea unui porc fara cantar: Vezi formula matematica!