20.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATEPutin are o ARMATA SECRETA pregatita oricand sa ATACE vestul Europei!

Putin are o ARMATA SECRETA pregatita oricand sa ATACE vestul Europei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Razboiul lui Putin si cu Putin a distrus ”Google-ul rusesc”

Razboiul lui Putin din Ucraina si opiniile neadecvate liniei...

Franta a emis mandat de arestare pentru Bashar al-Assad, protejatul Rusiei

Lucrurile se complica in Orientul Mijlociu dupa ce Franta...

O divizie armată secretă a fost formată, la ordinul preşedintelui rus Vladimir Putin, în statele din vestul Europei, inclusiv în Germania. Această forţă armată ar fi pregătită să se activeze în orice moment. Informaţia a apărut în cotidianul Bild şi este preluată de Daily Mail. Sursa este volumul „Războiul ascuns al lui Putin”, de Boris Reitschuster, biograf al liderului de la Kremlin.

În cartea sa, Boris Reitschuster susţine că această armată din umbră, ai cărei componenţi sunt răspândiţi în statele occidentale, este pregătită în tehnica rusească „Sistema” – o combinaţie de arme marţiale şi lupte cu cuţitul. Coordonarea aparţine GRU – serviciul secret al armatei ruse.

„Liderul de la Kremlin şi fostul spion Vladimir Putin are acces direct la o elită de luptători aflaţi în vestul Europei”, scrie Bildt, în timp ce Boris Reitschuster, autorul dezvăluirilor, susţine că a trimis rapoarte tuturor serviciilor de informaţii din ţările în care s-ar afla grupări militare ruse secrete.

„Această forţă de luptă în teritoriile inamice face parte din războiul lui Putin împotriva Vestului”, afirmă autorul, citat de digi24.ro.

Mai mult, în Germania ar funcţiona şcoli de autoapărare „Sistema”, care sunt, de fapt, un camuflaj pentru întâlnirile agenţilor ruşi. Acestea ar avea şi misiunea să recruteze noiluptători.

Biograful lui Vladimir Putin susţine că serviciile de informaţii ar fi descoperit deja, doar în Germania, identitatea a aproape 300 de membri ai armatei secrete ruse. Printre cei care ar fi fost special antrenaţi de Moscova s-ar afla soldaţi, politicieni, membri ai sistemului judiciar sau ai forţelor de elită germane GSG 9 şi KSK.

„Aceşti sabotori cu înaltă educaţie, antrenaţi să acţioneze în situaţii de criză, nu trebuie neglijaţi”, atrage atenţia Boris Reitschuster. Autorul susţine că toţi membrii armatei secrete au paşapoarte ruseşti şi au fost învăţaţi să folosească explozibili.

La începutul acestui an, Agenţia germană de Informaţii avertiza că preşedintele rus are un plan de destabilizare a ţării, prin propagandă. Se vorbea la vremea respectivă despre un raport fals referitor la o tânără de 13 ani, originară din Rusia, care ar fi pretins că a fost violată la Berlin, ca un exemplu al acestei propagandei negative a Kremlinului. Ulterior, fata a admis că a inventat povestea, nu înainte ca ruşii stabiliţi în Germania să participe la demonstraţii de stradă în care cerea autorităţilor să-i găsească şi pedepsească pe vinovaţi. O astfel de manifestaţie a avut loc şi în faţa clădirii în care se află biroul cancelarului Angela Merkel.

Ultimele stiri