Acasă ACTUALITATE Putin l-a UMILIT pe Ponta in ULTIMUL HAL la Baku!

Putin l-a UMILIT pe Ponta in ULTIMUL HAL la Baku!

38

Dupa ce si-a atras critici din partea tuturor pentru vizita complet deplasata in Azerbaidjan, premierul Victor Ponta a fost complet ignorat de Vladimir Putin, care nici macar n-a stiu ca acesta este acolo.

Victor Ponta a sfidat criticii din România și boicotul liderilor UE pentru a merge la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, unde s-a afișat alături de lideri autoritari precum Vladimir Putin, Aleksandr Lukașenko sau Recep Tayyip Erdogan. În final, Ponta nu pare să fi fost remarcat de liderul rus, așa cum arată declarațiile făcute chiar de acesta.

Victor Ponta a fost aspru criticat în România pentru vizita sa la Baku, acolo unde a asistat la deschiderea Jocurilor Europene alături de liderii Rusiei, Turciei sau Belarusului, în condițiile în care liderii UE au boicotat evenimentul.

Președintele român Kaus Iohannis a anunțat chiar luni că nu a fost informat de Ponta cu privire la deplasarea acestuia în Azerbaidjan.

În ciuda scandalului provocat de decizia sa, se pare că Ponta nu a fost remarcat de Vladimir Putin sau de ceilalți lideri importanți prezenți la Baku.

În timpul unei întâlniri Putin-Erdogan, președintele turc a comentat absența liderilor din Uniunea Europeană la primele Jocuri Europene din istorie, țintă a numeroase critici din cauza atacurilor asupra drepturilor omului din Azerbaidjan, notează France Presse.

„Turcia, candidată la aderarea la UE, reprezintă Uniunea Europeană” la Jocurile Europene, a afirmat, zâmbind, Putin, ignorând că Victor Ponta era de fapt singurul lider UE prezent la eveniment.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIKEA a anuntat OFICIAL unde va construi al doilea magazin din Romania!
Articolul următorFOTO – Madalina Ghenea se IUBESTE cu un celebru actor italian!