Aceasta femeie are 81 de ani! Vrea sa impartaseasca secretul tineretii vesnice cu toata lumea!

Arata cu 30 de ani mai tanara decat este si nu a apelat la absolut niciun truc estetic sau artificial.

Nina Snelling şi-a promovat imaginea atât de minuţios în presa engleză, încât am putea crede că este vorba despre un anunţ la matrimoniale. Dar nu este. Femeia a dorit doar să spună întregii lumi povstea ei, pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare.

Câţi ani îmi daţi? Haideţi, fiţi sinceri! Vă ajut cu câteva detalii. Părul lung şi blond pe care îl vedeţi este tot al meu şi nu am niciun fir alb în cap. Nu m-am supus niciunei intervenţii chirurgicale, nu am apelat nici la Botox, nici nu mi-am albit dinţii. Sunt mama unei fete. Am ochii la fel de albaştri ca în adolescenţă. Şi, totuşi, am 81 de ani.

Sunt pensionară de 20 de ani. Sunt mai bătrână decât mulţi copaci din orăşelul în care trăiesc eu. Dacă nu credeţi că am vârsta pe care o declar, atunci sunteţi unul din cei mulţi. Mereu am părut mai tânără decât vârsta din buletin.

Deci, care e secretul meu?  Am crezut că am moştenit o genă a tinereţii, dar am ajuns la o altă concluzie: faptul că nu m-am căsătorit niciodată m-a ajutat să mă întreţin atât de bine„, a dezvăluit femeia în dailymail.co.uk.