Acasă Constanta Radu Mazare, inca un dosar la DNA! Uite schema in care a...

Radu Mazare, inca un dosar la DNA! Uite schema in care a fost PRINS primarul!

35

Radu Mazare s-a ales cu inca un dosar la DNA. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie cu privire la posibila savarsire de catre primarul municipiului Constanta a infractiunii de conflict de interese penal.

radu-mazare

Mazare a semnat cinci contracte si un acord cadru (cu cinci contracte subsecvente) in calitate de primar, incheiate intre Primaria Constanta si doua societati comerciale (S.C. Conpress Holding S.R.L si S.C. Soti Cable Neptun S.R.L), care il au ca asociat pe Strutinsky Sorin Gabriel, persoana cu care Mazare se afla in relatii comerciale in alte opt societati comerciale.

In plus, acesta a aprobat, in urma procedurii de selectie a ofertelor, raportul de atribuire a contractului de finantare din fonduri nerambursabile necesare sustinerii spectacolelor ce au fost organizate cu ocazia evenimentului „Sarbatori de Iarna – Oraselul Copiilor 2013”, incheiat intre Primaria municipiului Constanta si S.C. Soti Cable Neptun S.R.L, societate care il are ca asociat pe acelasi Strutinsky Sorin Gabriel.

Valoarea totala a contractelor acordate celor doua societati comerciale este de 20.621.572,49 lei, fara TVA (aprox. 4.582.571 euro).

Astfel, primarul Constantei a incalcat dispozitiile art. 301 din Codul Penal al Romaniei coroborate cu prevederile art. 12 lit. b) din Legea 78/2000.

schema Radu Mazare

Sursa: Pe surse

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentINTELEGERE intre FC STEAUA si CSA pentru ca activitatea echipei de fotbal sa nu fie afectata
Articolul următorPSD Valcea are presedinte-interimar! Afla cine a fost numit in aceasta functie