Acasă Stirea zilei INTELEGERE intre FC STEAUA si CSA pentru ca activitatea echipei de fotbal...

INTELEGERE intre FC STEAUA si CSA pentru ca activitatea echipei de fotbal sa nu fie afectata

43

Echipa din Ghencea si CSA Steaua au anuntat, astazi, intr-un comunicat, ca au ajuns la un acord, valabil pana la 15 decembrie, astfel incat activitatea echipei de fotbal in Liga Europa si in Cupa Ligii sa nu fie afectata in aceasta saptamana.

FC STEAUA

Dupa data de 15 decembrie, cluburile vor continua discutiile pentru a pune in practica decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la marca Steaua.

„In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele: 1. Cele doua cluburi au luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie; 2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in cupele europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014; 3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaborari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie” , se arată in comunicatul FC Steaua si CSA Steaua.

Reprezentanţtii celor doua grupari s-au intalnit, luni, la sediul CSA Steaua, pentru a discuta pe tema situatiei generate de decizia ICCJ din data de 3 decembrie 2014. La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal, Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.

Steaua va juca in aceasta saptamana, joi, in Liga Europa, de la ora 22.05, pe teren propriu, cu Dinamo Kiev, in ultima etapa a grupei J a competitiei, si duminica, de la ora 20.00, in deplasare, cu CSMS Iasi, in sferturile de finala ale Cupei Ligii, acestea fiind ultimele meciuri oficiale din 2014 ale echipei antrenate de Constantin Galca.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos