Acasă ACTUALITATE Raluca Turcan: Dreptatea este de partea cadrelor didactice și nu s-ar fi...

Raluca Turcan: Dreptatea este de partea cadrelor didactice și nu s-ar fi ajuns aici dacă salarizarea profesorilor nu era scoasă din Legile Educației

Dreptatea este de partea cadrelor didactice și nu s-ar fi ajuns aici dacă salarizarea profesorilor nu era scoasă din Legile Educației sau dacă măcar un draft al Legii Salarizării Unitare ar fi fost gata, așa cum eram obligați prin PNRR.

Dar timpul nu poate fi dat înapoi!

Salariile trebuie crescute suplimentar și Guvernul a asigurat cadrul legal pentru o primă creștere salariala. Vor urma creșteri salariale consistente pentru că toată clasa politică a înțeles revendicările cadrelor didactice.

Posibilitatea amânării examenelor poate afecta însă perspectivele de carieră ale copiilor României. 

Sper, așadar, ca examenele copiilor să rămână în graficele stabilite, anul școlar să fie încheiat la termenul stabilit pentru că atenția și respectul  față de statutul, demnitatea și nivelul salarial al cadrelor didactice au fost câștigate pe termen lung prin această mișcare de uriașă forță socială pe care au arătat-o profesorii.

Niciun politician nu va putea să nu respecte angajamentul făcut în urma celei mai mari mișcări sociale din ultimii 30 de ani declanșată de profesori!

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAceasta este cea mai puternica rugaciune către Sfântul Duh de Rusalii
Articolul următorUrs omorat dupa ce a sarit de la etajul unei parcari din Brasov