Acasă ACTUALITATE Raluca Turcan: ”Pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu este...

Raluca Turcan: ”Pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu este o greșeală care trebuie corectată la Camera Deputaților”

Deputatul PNL Raluca Turcan susține că pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu este o greșeală care trebuie corectată la Camera Deputaților, ea menționând că există două decizii ale Curții Constituționale care prevăd că este nevoie de un prag, însă soluția este „un plafon modic”.

„Pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu este o greșeală care trebuie corectată la Camera Deputaților. Există două decizii ale CCR care prevăd că este nevoie de un «prag valoric al pagubei» şi o «anumită intensitate a vătămării» dar SOLUȚIA este să fixăm un plafon modic”, susține Raluca Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Plenul Senatului a votat miercuri amendamentul pentru introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, a declarat pentru G4Media Radu Mihail, liderul senatorilor USR. Proiectul merge acum la Camera Deputaților, care este cameră decizională.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentParlamentarii au decis: Dacă furi până la 250.000 de lei nu e infracțiune
Articolul următorEvgheni Prigojin, seful Armatei Private Wagner, vorbeste in premiera despre inlocuirea lui Putin de la conducerea Rusiei