Acasă Stirea zilei Ramasa somera de un an, Dancila ii cheama pe romani la vot:...

Ramasa somera de un an, Dancila ii cheama pe romani la vot: „Sa mergem la vot si sa votam PSD, partidul care tine cu romanii!”

298

Fostul premier PSD Viorica Dancila le solicita romanilor sa voteze cu PSD intrucat acesta este „partidul care tine cu romanii”.

„Sa mergem la vot si sa votam PSD, partidul care tine cu romanii! Ne protejam si votam, ii alegem pe cei mai buni! #VictoriePSD”, a scris Dancila pe Facebook.

Dancila a disparut aproape cu totul din viata publica dupa ce Ciolacu si Paul Stanescu au debarcat-o din fruntea PSD. In continuare, ea nu are un loc de munca.

Marcel Ciolacu a anuntat sambata ca PSD va depune plangere penala la DNA impotriva premierului Ludovic Orban pe motiv ca acesta a continuat sa faca campanie electorala si dupa ce aceasta a luat sfarsit.

„As vrea sa ma refer la ceea ce face prim-ministrul Romaniei in acest moment. Este inadmisibil ca un prim-ministru al unei tari europene sa incalce legea cu buna-stiinta si sa se afle in campanie electorala dupa ce campania electorala a luat sfarsit ieri, la orele 24,00. S-a deplasat in doua judete, in Dambovita si Giurgiu, s-a intalnit cu candidati si cu primari, au facut intalniri electorale. Avem documente si dovezile necesare, atat filmari, cat si poze. Niciodata nu s-a intamplat in Romania asa ceva, aceasta disperare a domnului Orban si a PNL ca vor pierde alegerile locale i-a dus sa incalce legea. Vom depune plangeri penale la DNA pentru aceste fapte”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, la finalul sedintei Consiliul Politic National al partidului.

El a adaugat ca plangerile penale vor fi depuse de catre presedintii de organizatii de la Dambovita si Giurgiu.

„De asemenea, am depus la AEP plangeri pentru niste platforme online folosite pe Facebook dupa ce campania electorala a luat sfarsit. (…) Pana acum sunt patru sau cinci platforme online sponsorizate de catre PNL care astazi au fost folosite, dupa ce campania electorala a luat sfarsit”, a mentionat Ciolacu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCelebrul actor Horatiu Malaele a fost confirmat cu Covid-19
Articolul următorVIDEO-Baronul PSD Paul Stanescu agreseaza o jurnalista si refuza sa comenteze