Acasă Stirea zilei RAPID SE DESTRAMA! Contractele a zece jucatori au fost reziliate! Mai urmeaza...

RAPID SE DESTRAMA! Contractele a zece jucatori au fost reziliate! Mai urmeaza si altii!

Cutremur in Giulesti. Conducerea FC Rapid a reziliat pe cale amiabila contractele a zece jucatori, a anuntat team-managerul Danut Perja. Cei zece sunt Sebastian Cojocnean, Alexandru Misa, Dan Sandulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurentiu Bus, Nicolae Milinceanu, Catalin Doman, Andrei Daruiala si Iulian Rosu.

rapid

„Le multumim pentru ce au facut la Rapid. Au inteles situatia, au plecat multumiti pentru ca s-a acceptat ceea ce au dorit si ei. Pe ceilalti care au ramas in lot ne vom baza in viitor, adicA Si In retur. Aveam un lot numeros, 29 de jucAtori, iar multi dintre acestia nici nu au jucat si nici nu puteau juca din punctul de vedere al antrenorului. E normal sa aducem jucatori mai valorosi ca sa ne salvam de la retrogradare. Sa nu se supere, dar cu o parte dintre cei cu care am reziliat nu puteam ataca acest obiectiv”, a spus Perja.

El a explicat ca decizia renuntarii la cei zece fotbalisti a fost luata de conducerea tehnica si administrativa a clubului.

„Decizia a fost luata de conducerea administrativa impreuna cu staful tehnic. Daca este oficial domnul Dinu Gheorghe in conducerea administrativa poate sa confirme dumnealui. Dansul este insa alaturi de noi 100 la suta, ne sprijina in activitatea dansului. Nu ia decizii, ne consultam, vine cu pareri. Ne ajuta cu experienta dumnealui in continuare”, a mentionat Perja.

Team-managerul nu a exclus posibilitatea ca si altor fotbalisti din lot sa le fie reziliate contractele.

„Daca vom gasi jucatori mult mai valorosi decat cei care au ramas in lot atunci vom mai rezilia si altora”, a adaugat oficialul rapidist.

Antrenorul Marian Rada a declarat ca unii dintre jucatorii veniti la Rapid in ultima perioada credeau ca pot ramane in lot fara sa munceasca.

„Sunt jucatori care nu au stiut ce vor. Au crezut ca daca au ajuns la Rapid, gata, vor ramane batuti in cuie aici fara sa munceasca si fara să aiba rezultate. Nu e vorba de vinasi in ce procent, toti avem o vina, insa este important sa facem ceva. Asa am considerat noi ca ei nu mai putea ajuta Rapidul si ca este nevoie de jucatori mai valorosi”, a explicat Rada.

Sursa: Dolce Sport

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSi-a pus DINTI de 10.000 EURO! Afla ce vedeta de la noi a facut asta!
Articolul următorVREMEA, rece in acest weekend! De Mos Niculae va ploua!