Acasă Social VREMEA, rece in acest weekend! De Mos Niculae va ploua!

VREMEA, rece in acest weekend! De Mos Niculae va ploua!

31

Tabloul meteo nu se va schimba radical in ultimele zile ale saptamanii, vremea fiind in continuarea mohorata si inchisa.

vreme alegeri

SAMBATA, vremea va fi predominant inchisa. Precipitatiile nu lipsesc, dimpotriva, in jumatatea sudica a tarii si local in celelate regiuni vor cadea ploi si burnite, iar la munte si in nordul Moldovei vor fi lapovite si ninsori. Pe arii restranse, mai ales in sudul Moldovei si in Baragan riscul de formare a poleiului este inca foarte mare. Izolat, la munte si in sud se pot acumula peste 15 l/mp. Pe arii restranse ceata reduce semnificativ vizibilitatea, mai ales in primele ore. Vantul e mai turbulent in sudul Banatului si al Transilvaniei, precum si la munte. E inca rece in est si in sud pentru data din calendar, dar dincolo de Carpati e ceva mai cald decat in mod obisnuit, cu maxime de la minus 1 grad in Moldova pana la 11 grade in Maramures.
SAMBATA, Mos Nicolae aduce o vreme mohorata si usor mai rece decat in mod obisnuit. Nu sunt sanse sa zarim cerul, iar norii grosi lasa temporar ploaie insotita de vant moderat. Drept urmare, mercurul din termometre nu trece de 2…3 grade.

DUMINICA, tot de vreme inchisa avem parte si chiar de mai multe precipitatii. Vor fi mai ales ploi, dar in jumatatea de nord a Moldovei si in zonele montane mai inalte cad mai ales lapovita si ninsoare. Izolat, se formeaza polei, iar ceata reduce semnificativ vizibilitatea pe arii restranse in zonele joase. Maximele se vor situa in general intre minus 1 grad in Moldova si cel mult 9 grade in sud-vestul Transilvaniei.

DUMINICA e o vreme mohorata, cerul e incarcat  de nori, temporar mai ploua, iar termometrele arata in jur de 3 grade.

Sursa: Romania TV

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos