Acasă ACTUALITATE Rares Bogdan despre traseistii PSD care ajung in PNL: Urata politichie mai...

Rares Bogdan despre traseistii PSD care ajung in PNL: Urata politichie mai avem. Suntem unici pe planeta!

108

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se alatura lui Klaus Iohannis si critica racolarile de catre liderii liberali a numerosi primari ai PSD.

„Poate acum vor pricepe cu totii, daca de la mine nu a fost indeajuns de clara pozitia, pana si cei care zilele trecute se faceau ca nu inteleg de ce atac cu inversunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune……………. Urata politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsita de principii, valori si credinte. Suntem absolut unici pe planeta si din acest punct de vedere”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/posts/3066048416797333

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur, miercuri, intr-o conferinta de presa racolarile facute de PNL in randul primarilor PSD.

„Va spun franc, nu vad cu ochi buni aceste racolari. Eu am fost dintotdeauna si sunt si acum impotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boala grava a politicii romanesti si ori de cate ori am avut ocazia m-am exprimat public impotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a spus apasat Klaus Iohannis.

Articolul precedentSurpriza in PNL: Peste o suta de membri ai organizatiei din Sectorul 2 si-au dat demisia!
Articolul următorRasturnare de situatie: Marea Britanie recunoaste ca a raportat mai multi morti de coronavirus decat trebuia