Acasă Romani in strainatate Rasturnare de situatie: Familia Bodnariu PUSA SUB ACUZARE de procurori pentru VIOLENTE...

Rasturnare de situatie: Familia Bodnariu PUSA SUB ACUZARE de procurori pentru VIOLENTE ASUPRA COPIILOR!

Marius şi Ruth Bodnariu si-au recuperat copiii, dar acum au primit o altă lovitură. Au fost puşi sub urmărire penală de către procurorii norvegieni pentru violenţe asupra propriilor copii.

În urma anchetei realizată de Procuratura din Norvegia s-a stabilit ca Marius şi Ruth Bodnariu să fie puşi sub urmărire penală pentru violenţe în creşterea celor cinci copii ai lor, arată B1 TV. Procurorii au adus acuzaţii împotriva ambilor părinţi, iar informaţia a fost confirmată, pentru presa norvegiană, de avocaţii celor doi.

„Sunt aduse acuzaţii împotriva clientei mele pentru violenţe în educaţia copiilor. Ruth Bodnariu şi-a recunoscut parţial vina. Clienta mea a recunoscut că i-a mai lovit uşor, cu palma, pe copii, încă de la prima interogare a poliţiei. Televiziunea naţională din Norvegia relatează că mama şi avocata sunt surprinse că procurorii au decis, în cele din urmă, să-i pună pe părinţi sub acuzare în acest caz”, a declarat Ingrid Breistein, avocata lui Ruth Bodnariu.

Şi avocatul tatălui, Ragnhild Torgersen, confirmă că Marius Bodnariu a fost pus şi el sub urmărire penală. Apărătorul nu a dorit însă să spună care sunt faptele pentru care este acuzat şi nici dacă acesta şi-a recunoscut sau nu vinovăţia. La începutul lunii iunie, preotul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu, anunţa într-un comunicat de presă că municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu se pot întoarce acasă.

Autorităţile norvegiene au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu în noiembrie anul trecut, în condiţiile în care două dintre fete s-ar fi plâns că primesc corecţii fizice de la părinţi. Cazul a stârnit o controversă aprinsă privind acţiunile serviciilor norvegiene de protecţie a copilului. Oamenii au manifestat în întreaga lume în semn de solidaritate cu familia româno-norvegiană. Campania de protest a fost foarte bine susţinută, în special în România, dar şi de parohiile penticostale din întreaga lume, mai spune sursa citată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMajoritatea romanilor o dau la gaini! IARBA GRASA a proprietati extraordinare asupra organismului si vindeca o multime de boli!
Articolul următorPatru romani vor traversa Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle! Pentru o cauza nobila!