Acasă Economie Razboiul ia amploare: Romanii cu salarii la Raiffeisen se plang ca nu...

Razboiul ia amploare: Romanii cu salarii la Raiffeisen se plang ca nu le-au intrat banii la timp!

Banca austriacă Raiffeisen Bank anunță, la solicitarea Economedia, că întâmpină probleme de conectivitate, motiv pentru care unele dintre tranzacțiile realizate joi nu au putut fi procesate. Reacția vine după ce pe rețelele sociale au apărut informații privind întârzieri de salarii, de exemplu pentru militari.

Mesajul transmis de Raiffeisen Bank:

„Dorim să vă informăm că ne confruntăm cu un incident cauzat de probleme de conectivitate a Grupului Raiffeisen Bank International la rețeaua SWIFT (Societatea pentru Telecomunicaţii Financiare Inter-bancare mondiale).

Începând de astăzi dimineață, o componentă principală a acestei infrastructuri a Raiffeisen Bank nu funcționează. În consecință, nu putem trimite mesaje sau fișiere în rețeaua SWIFT. Nici nu putem să procesăm mesajele primite în aplicațiile noastre de business.

Prin urmare, parte din tranzacțiile care au fost transmise de clienți astăzi nu pot fi procesate. Aceste tranzacții vor fi procesate imediat ce conexiunea la rețeaua SWIFT va fi restabilită.

Lucrăm cu eforturi mari pentru rezolvarea problemei.

Toate celelalte servicii ale băncii, precum tranzacții online cu cardul de credit și debit, tranzacțiile la comercianți (POS) și cele la bancomate (ATM&MFM) funcționează în parametrii normali, nefiind afectate de această problema tehnică”.
Anterior, pe rețele sociale au apărut informații privind întârzieri de salarii.

„Se pare ca Raiffeisen se joacă cu salariile militarilor. Nu le-au livrat azi. Si nu Trezoreria statului ar fi problema…
Sper sa fie doar o întâmplare…”, arată mesajul.

Sursa: Economedia.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDrulă, autogol
Articolul următorUnul dintre cei mai buni antrenori de șah din lume ai momentului, Ivan Sokolov, va antrena timp de patru ani cea mai bună echipă națională de șah românească