33.3 C
București
duminică, iulie 7, 2024
AcasăEconomie”Respectul pentru România valorează mai mult decât cifra de afaceri” - Peste...

”Respectul pentru România valorează mai mult decât cifra de afaceri” – Peste 10.000 de fermieri romani rup afacerile cu firmele austriece!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Disperare mare pentru fermieri: prețurile cerealelor continuă să scadă

Disperare mare pentru fermieri după ce prețurile cerealelor au...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Cooperativa Țara Mea, care spune că reunește peste 10.000 de fermieri membri, anunță marți că „a demarat procedurile de sistare a oricăror parteneriate cu firme austriece, inclusiv bănci, conturi bancare, virarea salariilor și alimentarea cu combustibil pentru mașinile companiei”, anunță Start Up Cafe.

Decizia vine după ce Guvernul Austriei s-a opus aderării României la spațiul Schengen, în cadrul Consiliului JAI.

„Ne pare rău pentru unii dintre furnizori, dar este momentul sa ne apărăm țara și să o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum și de mofturile de foste imperii. Respectul pentru România valorează mai mult pentru mine, astăzi, decât cifra de afaceri.

Acesta nu este un demers de răzbunare, nici un demers emoțional. Este o reacție serioasa, bine gândită și asumată. Cooperativa Țara Mea are in prim plan dragostea de țară, oricât de desuetă ar fi devenit această terminologie generațiilor mai tinere. Nu trăim vremurile iobagilor, ci trăim într-o societate modernă, bazată pe respect mutual și pe afaceri câștig -castig între toate țările europene. Nu accept că propria mea țară să fie tratată cu lipsa de respect și voi lua toate măsurile, după puterea mea, ca aceste încercări de denigrare sa nu se mai repete”, anunță președintele cooperativei, Florin Burculescu.

Cooperativa Țara Mea afirmă că este „cea mai mare cooperativa agricola din România și singura cooperativă integrată, cu activități de la cultivarea legumelor si cresterea animalelor pana la productia de lactate, conserve, mezeluri si produse de bacanie, 100% românești”.

Ultimele stiri