18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăACTUALITATERăzvan Mironescu (PNL) se foloseste de Inspectoratul Scolar pentru a-si face publicitate...

Răzvan Mironescu (PNL) se foloseste de Inspectoratul Scolar pentru a-si face publicitate electorala in randul elevilor!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Jumatate din copiii navetisti isi vor plati abonamentele integral din 8 ianuarie

Federatia operatorilor de transport anunta ca elevii din 19...

Un parinte revoltat din Bucuresti a reclamat intr-o sesizare oficiala mai multe nereguli nereguli pe care le-ar fi comis un director de liceu, precum şi propaganda electorală pe care ar fi făcut-o Răzvan Mironescu in randul elevilor, desi legea interzice clar asa ceva. Razvan Mironescu este membru PNL, deputat in Parlamentul Romaniei si candidat la Sectorul 6 al Capitalei.

Redăm mai jos întreaga sesizare, publicata de psnews.ro:

„Subsemnatul, părinte al unei eleve din Colegiul Economic «Costin C. Kiritescu» din București, Sector 6, vă aduc la cunoștință următoarele:

Școala a primit o finanțare de aproximativ 40.000 de euro de la Consiliul Local – Primăria Sectorului 6 în vederea participării elevilor merituoși la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu desfășurat la Praga în perioada 16 – 19 Martie 2016.

Profesorii coordonatori au nominalizat un număr de 8 elevi din fiecare firmă de exercițiu participantă, lista fiind înmânată d-nei director Popescu Loredana, care a realizat o selecție după criterii doar de dumneaei știute, restul elevilor fiind trecuți pe o listă de rezervă.

Elevii selectați și profesorii coordonatori au fost chemați joi, 11.03.2016, ora 12:30, în sala de ședințe de la Inspectoratul Școlar, sub pretextul că sunt ascultați cum prezintă Power Point-ul Firmei de exercițiu, ceea ce nu s-a întâmplat, deoarece s-au trezit că doamna director Popescu Loredana a venit  cu viceprimarul de la Primăria Sectorului 6 Adrian Enache și domnul Deputat Răzvan Mironescu, cel din urmă lăudându-se cu câte a făcut pentru liceu și elevii din sectorul 6 și promițând lucruri mărețe pe viitor (din câte am înțeles, candidează pentru funcția de Primar la Sectorul 6), ceea ce mă determină să cred că a fost PROPAGANDĂ ELECTORALĂ ÎN ȘCOALĂ  în rândul elevilor (dintre care unii minori) și al profesorilor, fapt ce este INTERZIS PRIN LEGE și care s-a realizat și cu știrea Inspectoratului Școlar (vezi foto – descărcată de pe Facebook Răzvan Mironescu).

Mironescu 1

Locurile neocupate de elevii de pe lista de rezervă au fost ocupate de alte persoane, cum ar fi: fiica doamnei director adjunct Negoianu Nicoleta în vârstă de 9 ani, secretara Colegiului C.C.K., Cărindățoiu Daniela, împreună cu soțul, contabila Ion Lorana, administratora Purcărescu Silvia și un alt grup de persoane care nu au nici o legătură cu firmele de exercițiu,  cu Sectorul 6 sau cu Colegiul CCK : Nistor Marius (liderul Sindicatului Spiru Haret), Militaru Ștefan (jurist Sindicatul Spiru Haret), Olteanu Paula (jurist în cadrul ISMB), Alexandrescu Marian (informatician Inspectoratul Şcolar Sector 6),  Stoica Adriana (fost inspector la IS 6) și alte personaje necunoscute (…).

MOD tabel participanti

Acest  grup de persoane a vizitat  Schönbrunm în Viena (20 euro / bilet pentru adult), dar și 4 obiective  din Praga (aprox. 10 euro / bilet adult). Oare acestea au fost plătite tot din banii de la Primăria Sectorului 6 alocați pentru elevi?

Întreb:

  • Cum este posibil ca banii publici alocați pentru elevii merituoși să fie folosiți pentru rude, inspectori, personal auxiliar și diverși?
  • Cum au plecat aceste persoane în deplasare: au concediu medical sau de odihnă?
  • Și pentru care motiv au fost luați, deoarece nu au stat alături de elevi în timpul competițiilor, ci s-au plimbat prin Praga împreună cu doamna director Popescu Loredana?
  • Copiii noștri de ce nu au fost luați, iar dacă au fost considerați inapți, de ce nu au fost luați cei cu rezultate deosebite la învățătură și meritau să participe mai mult decât pleiada de susținători ai doamnei director ?
  • Deputatul Mironescu cunoaște oare situația?”

Ultimele stiri