Acasă Alba Reactia Electrica dupa ce o familie s-a trezit cu o factura de...

Reactia Electrica dupa ce o familie s-a trezit cu o factura de 27.000 de lei la curent

Factura de peste 27.000 de lei primită de un client din Alba Iulia a fost emisă eronat, ca urmare a unei anomalii de pe lanţul de facturare, se arată într-un comunicat al Electrica Furnizare, informează Agerpres.

„Electrica Furnizare informează cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei, ca urmare a unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic. Electrica Furnizare precizează că factura menţionată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuţie zonal”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor companiei, din cauza unei anomalii pe lanţul de facturare şi în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

Astfel, Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcţionare a întregului lanţ de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentExperienta unica: Zilele Culturii Palestiniene revin la Bucuresti dupa succesul primei editii
Articolul următorInca un mare lider PSD trimis in judecata pentru coruptie! Acuzatiile DNA fata de Florian Bodog