Acasă Comentariul zilei Reactia lui Cristian Tudor Popescu la infrangerea Simonei Halep: Nu e capabila…

Reactia lui Cristian Tudor Popescu la infrangerea Simonei Halep: Nu e capabila…

9

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a pierdut în două seturi în fața Elinei Svitolina. Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu spune însă că Simona Halep nu a ratat acum calificarea, ci în meciul anterior, piedut în fața Carolinei Wozniacki, un meci care a destabilizat-o psihic.

„Mi-e greu să vorbesc, am mai avut situații din astea cu Simona, când a pierdut când toți așteptam să câștige. A avut în față poate cel mai periculos adversar. Ce poate fi mai periculos decât cineva care nu are ce pierde? Svitolina a jucat cu relaxare și tristețe, era deja descalificată”, a spus Cristian Tudor Popescu într-o intervenţie la Digi24.

De cealaltă parte, Halep „nu a reușit să gestioneze tensiunea partidei, miza, trebuia sa câștige neapărat”, spune comentatorul de tenis.

Pe de altă parte, spune Cristian Tudor Popescu, în toate meciurile de la Turneul Campioanelor, inclusiv în cel pe care l-a câștigat, Halep a făcut foarte multe greșeli neforțate.

„Un atu de bază al Simonei, care a dus-o atât de sus în tenis, era rezistența în raliu, putea să pună mingea în teren indiferent cât de tare lovea adversara. Tocmai acest punct forte al Simonei a lipsit aici, a făcut un număr întristător de greșeli nefiorțate, poate mai mult ca oricând. Sfaturile lui Darren Cahill au fost bune, dar Simona era incapabilă să țină mingea în teren. Nu a fost capabilă din punct de vedere psihic să se coordoneze”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Simona nu a pierdut astăzi calificarea, ci în meciul cu Wozniacki. A fost un meci care își arată urmările, acolo s-a destabilizat grav jocul Simonei”, a adăugat el.

Simona Halep a pierdut astăzi al treilea meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, în fața Elinei Svitolina, scor 3-6, 4-6, și a fost eliminată din turneu. Numărul 1 mondial a înregistrat o singură victorie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos