10.4 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăACTUALITATEReactia PSD la protestele de aseara: O sa facem noi un miting...

Reactia PSD la protestele de aseara: O sa facem noi un miting de se va auzi pe Marte!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Mii de oameni au protestata ieri în țară și în Capitală, cerând retragerea noilor legi ale Justiției. O primă reacție din partea PSD a venit aseară, prin vocea lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al social – democraților.

Prezent în studioul Antena 3, Codrin Ștefănescu a comentat manifestațiile românilor și a sugerat organizarea unei contramanifestații ale cărei ecouri a apreciat că vor fi mult mai ample.

„Ar trebui să organizăm, mult mai repede, un miting la care să vină toţi cei care ne susţin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor, contra mizeriilor care s-au petrecut, contra ascultării telefoanelor. Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte”, a zis Codrin Ştefănescu, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

O serie de proteste au avut loc în acest weekend în București și în alte orașe din țară, numărul celor care au scandat lozinci împotriva Guvernului și au cerut retragerea noilor legi ale Justiției ajungând, potrivit estimărilor, la aproximativ 45.000.

Sursa: Libertatea.ro

Ultimele stiri